El Sant Cugat FC continua sense sumar a domicili després de la desfeta a Montcada


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC cau (2-0) davant el San Juan de Montcada a la tercera jornada del grup 1 de Primera Catalana. El matx ha estat molt físic i se l'ha endut el conjunt local, que ha estat més encertat en moments puntuals del partit cara porteria i que deixa els vermell-i-negres sense puntuar com a visitants després de dos desplaçaments.

Dos exvermell-i-negres han estat els botxins d'un Sant Cugat FC que no ha pogut treure res del Municipal de Can Sant Joan. Ramón en el primer temps i Josevi en el temps afegit del segon, han marcat per a un San Joan de Montcada que es presenta com un rival complicat en el seu camp i que obliga a practicar un joc molt directe.

En el primer temps ha sortit millor el SantCu, però ben aviat els locals han dut el partit on volien, passades llargues i a la recerca de segones jugades per crear perill a la porteria de Juanmi. Una fórmula que ha hagut d'adoptar el conjunt de Lluís Macià, que no podia sortir combinant i tenia com a recurs la passada llarga a un solitari Oriol Fernández en atac. En una pilota penjada a l'àrea santcugatenca, Ramón ha aprofitat una bola morta a l'àrea petita per marcar i avançar el seu equip. Un gol que ha serenat els ànims locals i ha fet donar un pas endavant als santcugatencs, que no han tingut, però, ocasions clares.

A la represa els santcugatencs ha estirat línies, tot i que les millors ocasions han caigut de banda local. Amb els vermell-i-negres bolcats a l'atac, Josevi ha sentenciat el partit després d'una bona jugada per banda esquerra en què ha superat a Juanmi amb una mica de sort. El tècnic del Sant Cugat FC, Lluís Macià, creu que els hi ha faltat encert cara porteria.

Lluís Macià

Hem intentat competir fins l'últim minut, però no hem estat encertats en les últimes passades. Ho hem intentat fins el final, però no ha pogut ser.


La setmana que ve, els santcugatencs reben la visita del Can Vidalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.