El Sant Cugat FC i el Can Vidalet es reparteixen els punts en un partit gris amb poc futbol

El Sant Cugat FC empata (1-1) davant el Can Vidalet a la quarta jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. El partit ha quedat vist per sentència amb dues dianes abans del minut quatre. Després dels gols, la verticalitat s'ha apoderat del matx i cap dels dos equips ha sabut imposar el seu estil per damunt de l'altre. L'equip de Lluís Macià acumula un balanç com a local d'un triomf i un empat.

El SantCu ha sortit a la gespa de la Jaume Tubau amb la convicció de fer-se fort a casa i sumar la segona victòria de la temporada. Els homes de Lluís Macià, de fet, només han necessitat dos minuts per avançar-se en el marcador de la mà del lateral Richi, que ha penjat una pilota enverinada a l'àrea visitant per superar el porter Caleb Martínez.

El CanVi només ha necessitat un minut per respondre al gol local i Raúl Capitán, màxim golejador de la categoria amb cinc dianes, ha empatat el partit al minut 3. Si bé l'inici frenètic augurava un partit vistós i atractiu, la intensitat i el futbol directe s'han fet amos i senyors del partit allunyant la pilota del terra. Tots dos equips han gaudit d'ocasions per obrir forat al marcador però el desencert en els últims metres ha mantingut l'empat al descans.

La tònica s'ha mantingut a la represa i cap dels dos equips ha estat capaç de controlar els segons 45 minuts. Les ocasions han caigut per totes dues bandes de nou, però aquest cop ha estat el Can Vidalet l'equip més prolífic a nivell ofensiu i el que ha generat més sensació de perill. La defensa del SantCu i la bona tasca del porter Juanmi, però, han servit perquè els santcugatencs sumin un treballat punt.

El tècnic santcugatenc, Lluís Macià, assegura que a casa s'ha de procurar sumar de tres en tres.

Lluís Macià

Partit de lluita. Al final s'hagués pogut resoldre cap a tots dos costats. A casa hem d'intentar sumar sempre tres punts.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Manresa.