Un Sant Cugat FC amb la pólvora mullada perd el primer partit de la temporada davant el Porqueres


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat FC perd (1-2) el primer partit de la temporada davant el Porqueres a la quarta jornada del grup 1 de la Preferent de futbol. L'equip de Toni Polidano ha acusat la falta de gol en un primer temps orfe d'ocasions que ha estat de domini gironí. Les vermell-i-negres han millorat a la segona meitat, però s'han estavellat contra la contundència visitant.

El Porqueres ha estat el clar dominador del primer temps per davant d'un SantCu que ha suat per arribar amb garanties a l'àrea rival. Les vermell-i-negres no han generat ocasions de perill clares mentre que les visitants han perdonat l'1-0 tot i posar setge a la porteria de Tamara Martín.

A la represa el Porqueres ha mantingut la tònica i finalment al minut 60 Laura Bonaventura ha trencat amb la poca concreció de cara a porteria per fer el primer. Les santcugatenques han despertat amb el gol rival i han apujat una marxa més per arribar amb més claredat en els metres finals. Finalment Carlota Benet ha estat capaç de trencar amb la sequera vermell-i-negra per empatar el partit.

L'alegria santcugatenca, però, només ha durat cinc minuts perquè Fatoumata Kanteh, la referència ofensiva visitant, ha fet el definitiu en una bona jugada individual. Després de la diana les de Polidano ho han provat del dret i del revés per forçar l'empat però la defensa porquerenca ha fet la seva feina per endur-se els tres punts de Sant Cugat.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, lamenta una errada defensiva en el segon gol visitant.

Toni Polidano

Una errada defensiva ha estat determinant. Estavem reaccionant i el seu gol ens ha fet molt mal


La setmana que ve les santcugatenques visiten el camp del Sabadell, el sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.