El Junior trenca la ratxa victoriosa al camp del Sant Quirze i perd de manera ajustada

Imatge del partit entre el Junior i el Sant Quirze

El Junior FC perd (2-1) al camp del FC Sant Quirze a la vuitena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol i trenca una ratxa de quatre victòries consecutives. Els santquirzencs han estat més encertats de cara a porteria davant un Junior que no ha materialitzat les ocasions de gol. Els blau-i-negres rebran dissabte de la setmana que ve el Prat Delta, cuer del grup.

El Junior ha vist com els locals s'han avançat al minut 10 per mitjà d'Adrián Arenas. Els dos equips han tingut ocasions per canviar l'1 a 0, però el porter local ha tingut intervencions de mèrit davant els atacs dels blau-i-negres. Amb el triomf momentani local s'ha arribat a la mitja part. A la represa, els locals han sortit més endollats i han generat les primeres ocasions. Al quart d'hora, Mauri Alfarràs ha marcat el segon en una ràpida jugada de contraatac.

El Junior s'ha fet amo i senyor del matx amb molta possessió de pilota barrejant joc directe i atac estàtic. Els locals han mostrat molt ordre defensiu i en el minut 87, Abu Rafiu ha fet el primer gol per al Junior. L'àrbitre ha afegit vuit minuts de temps afegit amb un Junior molt incisiu en atac, però sense empatar.

L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, creu que l'equip ha de concretar més les ocasions de gol que genera durant els partits.