El Sant Cugat FC agafa aire i goleja el Castellar després de cinc jornades sense conéixer el triomf

El Sant Cugat FC retorna al camí del triomf i supera amb contundència (5-1) el Castellar a la vuitena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. L'equip de Lluís Macià ha estat clarament superior al rival a la primera meitat i al minut 25 ja guanyava per 5 a 0. Els santcugatencs sumen la segona victòria de la temporada després de cinc jornades sense assaborir el triomf.

La primera meitat ha estat de domini absolut del SantCu, sobretot en els primers compassos de partit on semblava que el Castellar no hi fos. Només els ha calgut un minut per avançar-se en el marcador de la mà d'Oriol Fernández, que ha aprofitat una mala cessió del central per obrir la llauna. Els santcugatencs han seguit arribant amb perill, sobretot a través de la pilota aturada, i Lucas Palma ha fet el segon en un córner.

Una deliciosa assistència de Seydou ha servit perquè Oriol Fernández fes el tercer al minut 16. Palma no s'ha volgut quedar enrere i de nou en un servei de córner ha certificat el seu doblet personal. No passava ni un minut del 4 a 0 quan Ferran Roca ha pispat la cartera a un rival per marxar tot sol i fer el cinquè al minut 25.

El SantCu ha tret el peu de l'accelerador però la diferència al marcador ha estat una llosa per al Castellar, que no ha estat capaç de generar perill a la primera meitat. Amb la tranquil·litat de ser a cinc gols de distància, Lluís Macià ha aprofitat per moure la banqueta i ha fet debutar al nou fitxatge del SantCu, Marc Burgos, provinent del Júpiter.

També ha donat minuts a jugadors amb menys protagonisme i l'equilibri s'ha establert entre tots dos conjunts. El Castellar ha estat l'equip amb més perill a la segona meitat i finalment al minut 76 ha estat capaç de fer el gol de l'honor. El tècnic vermell-i-negre, Lluís Macià, es mostra satisfet pel retorn de l'equip al camí dels tres punts.

Lluís Macià

Tres punts molt importants per agafar confiança. És una categoria complicada i avui ha sigut un partit especial.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Vic, el quart classificat.