Un Junior molt tou cau contra un Prat Delta més intens

El Junior cau a casa contra l'Atlètic Prat Delta (0-3) a la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de Hans Schönhöfer, que sumen la segona derrota consecutiva, no han estat mai dins del partit i els visitants els han guanyat en intensitat i en joc.

Els santcugatencs han arribat sota mínims al partit, a causa de les lesions, i l'equip ho ha acusat. Els visitants, tot i ser penúltims a la classificació, han estat molt superiors al Junior i ho han sabut traslladar al marcador. Ja en el primer temps els del Prat han mostrat les seves intencions amb dues ocasions clares de Sergio Vacas. Però no ha estat fins al minut 39 quan Cabello ha avançat els visitants entrant de segona línia i superant Iván Rincón, per arribar al descans amb avantatge mínim. El locals han intentat crear perill amb pilotes llargues a Bartu, sense gaire èxit.

Al segon temps, el Junior ha intentat estirar-se pero el joc ha continuat controlat pel Prat Delta i tot i l'entrada d'homes com Abu Rafiu el perill no ha arribat a la porteria local. Ja gairebé a les acaballes, dos gols més de l'Atlètic Prat Delta per sentenciar el matx mitjançant Carlos Blanco i Javier Moreno.

El tècnic santcugatenc, Hans Schönhöfer, creu que al seu equip li ha faltat intensitat.

Hans Schonhofer

He vist un partit en què hem estat per sota a nivell d'intensitat. Hem estat igual que en els darrers entrenaments i si no vas a tope, el rival et supera.

Amb la derrota els santcugatencs es queden amb 12 punts de 27 possibles i la setmana que ve visiten el Begues.