El SantCu femení vol servir-se de les flaqueses del cuer, el Planadeu, per retornar al camí del triomf


  • Comparteix:

Les santcugatenques només han guanyat un partit com a locals

Les santcugatenques només han guanyat un partit com a locals

El femení del Sant Cugat FC té una bona oportunitat aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda davant el cuer, el Planadeu, per tornar a assaborir la victòria a la desena jornada del grup 1 de Preferent. Les santcugatenques van encaixar la segona derrota de la temporada la setmana passada davant l'Atlètic Vilafranca i s'encomanen a la ZEM Jaume Tubau per guanyar de nou i mantenir-se a la zona noble. Les de Polidano són terceres amb 17 punts.

El SantCu és l'equip revelació de la temporada al grup 1 de Preferent. Tot i ser recent ascendides, les vermell-i-negres han fet mèrits per ser a la part alta de la taula i acumulen un balanç de cinc victòries, dos empats i dues derrotes. A més, és l'equip menys golejat del grup, amb només set gols en contra.

Tot i la línia ascendent de l'equip, el SantCu va caure de manera sorprenent la passada jornada i ha de tornar a puntuar si no vol desenganxar-se dels conjunts més en forma. Per fortuna pels interessos santcugatencs, el rival d'aquest cap de setmana és l'últim classificat, el Planadeu, que encara no ha guanyat cap partit. Les santcugatenques han d'aprofitar la diferència de potencial per sumar una victòria que els permeti seguir creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.