El Planadeu sorprèn un femení del Sant Cugat FC poc prolífic en atac i empata en l'últim minut de partit

El femení del Sant Cugat FC encadena dues jornades sense guanyar i empata (1-1) davant el cuer, el Planadeu, a la desena jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les noies de Toni Polidano han generat poques ocasions de gol davant un rival incòmode i de brega que ha fet el gol de l'empat en l'últim alè del partit. L'equip vermell-i-negre cau una posició a la taula i són quartes amb 18 punts.

El Planadeu s'ha plantat a Sant Cugat en qualitat d'últim classificat amb només dos punts i tot apuntava que seria un partit plàcid per les santcugatenques. De totes maneres, les visitants han plantejat un duel travat de molta brega i han incomodat un SantCu incapaç de practicar el seu futbol. De fet, han marxat al descans sense cap xut a porteria contrària.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa i les vermell-i-negres han suat per arribar amb opcions en els metres finals. Finalment, al minut 51, Ari Forment ha trencat la defensa visitant amb un deliciós xut, imparable per la portera Maria Leyre Barrero. Tot i el gol en contra, el Planadeu ha seguit creient en les seves possibilitats i no ha abaixat els braços en cap moment.

Les ocasions vermell-i-negres han seguit xocant amb el mur defensiu de les sabadellenques i, amb el temps de descompte pràcticament exhaurit, les visitants han aconseguit el premi de l'empat amb un gol de Maria Stefania Bonsi.

La setmana que ve el SantCu visita el camp del líder, el totpoderós Sant Pere Pescador, que encara no coneix la derrota aquesta temporada.