El Junior trenca la mala ratxa de cinc jornades sense guanyar i s'emporta els tres punts davant el Can Trias


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Junior guanya (4-3) davant la UD Can Trias a la tretzena jornada del grup 3 Segona Catalana. Tot i començar perdent, els santcugatencs han sabut capgirar un matx que es podria haver complicat amb el darrer gol dels visitants a falta d'un minut.

S'ha avançat el Can Trias amb un gol de Juan Fornieles al minut vuit. Una diana que feina tornar els fantasmes a un Junior que arribava al matx després de cinc jornades consecutives sense guanyar. Però en dos minuts els blau-i-negres han donat la volta al marcador, amb gols de Bartu i Albert Sánchez.

Però la primera part no ha acabat aquí, i novament Bartu ha aconseguit marcar i posar terra de per mig amb el tercer gol, que no ha estat el darrer del primer temps, ja que de nou el Can Trias ha anotat mitjançant Èric Meschede.

La pluja de gols del primer temps ha donat pas a una segona part en què els santcugatencs han ampliat l'avantatge en el 61, amb un gol de Rafael Espino que ha donat tranquil·litat als locals fins que el Can Trias ha donat emoció als darrers minuts. Carlos Mullor ha anotat el tercer al minut 89 però ha resultat insuficient per endur-se punts del camp del Junior.

Els santcugatencs sumen 16 punts i són tretzens, i la setmana que ve visiten el camp del cuer, la Gornal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.