El Junior acull el 1r Clínic Quickfootball per a entrenadors de futbol el 23 de desembre


  • Comparteix:

El director de Quickfootball, Óscar Gómez, i la directora del Junior, Maria Rosa Cruells

El director de Quickfootball, Óscar Gómez, i la directora del Junior, Maria Rosa Cruells

L'empresa Quickfootball organitza el 1r Clínic per a entrenadors de futbol el 23 de desembre al Junior. Els ponents d'aquest acte són la psicòloga esportiva Lorena Cos; l'entrenador del Vila-real B, Miquel Álvarez; el coordinador àrea anàlisis del Girona, Germán Rodríguez; i el preparador físic de futbol base de l'Espanyol, Pau Estévez. El cost del curs és de 55 euros amb dinar inclòs i les inscripcions s'han de formalitzar a quickfootball@hotmail.com. Prop d'una quarentena d'inscrits ja s'han apuntat al clínic.

El clínic va dirigit a entrenadors de futbol base i amateur amb quatre eixos fonamentals i que s'iniciarà a dos quarts de deu del matí i finalitzarà a dos quarts de set de la tarda. Les ponències seran sessions teòriques i amb part pràtica que faran els equips de futbol base del Junior. La piscòloga esportiva Lorena Cos parlarà de la comunicació eficient per als entrenadors, l'entrenador del Vila-real B, Miguel Álvarez, explicarà l'eficàcia de l'estratègia, el preparador físic de futbol base de l'Espanyol, Pau Estévez, analitzarà el model de joc com a base de la preparació física i el coordinador àrea anàlisis del Girona, Germán Rodríguez, explicarà les noves tecnologies aplicades al món del futbol. El director de Quickfootball, Óscar Gómez, destaca l'alt nivell dels ponents i la temàtica del clínic.

Óscar Gómez

Els temes que es tractaran són de vital importància en el món del futbol.


Els assistents dinaran i podran veure el Barça- Madrid. El Junior, el Mira-sol Baco i el Sant Quirze són col·laboradors del clínic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.