Un Sant Cugat FC incòmode i molest esgarrapa un valuós punt davant el líder, la Fundació Grama


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC esgarrapa un punt de mèrit (0-0) davant la Fundació Esportiva Grama a la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han plantejat un partit dens i travat per incomodar el líder i fins i tot han fregat el triomf en alguna ocasió. L'equip dirigit per Lluís Macià és quart per la cua amb 14 punts després de sumar quatre dels sis punts possibles davant dos dels equips capdavanters de la taula, Farners i Fundació Esportiva Grama.

El triomf de la jornada passada al camp del Farners ha donat ales al SantCu. Els vermell-i-negres han sortit molt endollats i han plantejat un partit molt seriós en defensa. La Fundació Grama pràcticament no ha generat perill i els santcugatencs fins i tot han tingut alguna ocasió per avançar-se en el marcador. El desencert, però, ha mantingut l'empat a 0 al descans.

A la represa la tònica ha estat similar. El Sant Cugat s'ha desinflat amb el pas dels minuts i el partit s'ha trencat amb una anada i tornada precipitada i maldestra. Les millors ocasions han estat pels visitants però la defensa vermell-i-negra ha aguantat el xafac i els santcugatencs han aconseguit un valuós punt.

El tècnic santcugatenc, Lluís Macià, es mostra satisfet amb el partit del seu equip i destaca els quatre punts aconseguits davant Farners i Fundació Esportiva Grama.

Lluís Macià

Era el partit que nosaltres volíem i l'hem plantejat així perquè davant hi havia el líder. Aquests quatre punts ens reforcen sobretot moralment.


La competició s'atura per Nadal i els santcugatencs tornaran el 7 de gener al camp del Cardadeu, un rival directe per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.