Sant Cugat FC i Júpiter es veuen les cares a la Jaume Tubau en el duel de necessitats de la jornada


  • Comparteix:

El SantCu rep el Júpiter

El SantCu rep el Júpiter

El Sant Cugat FC i el Júpiter s'enfronten aquest dissabte a les sis de la tarda a la Jaume Tubau per evitar acabar la primer volta en la penúltima posició del grup 1 de Primera Catalana. Els barcelonins ocupen aquest penúltim lloc, dos punts per darrere d'un SantCu que espera corroborar la dinàmica de tres jornades sense perdre. Els de Lluís Macià, però, esperen millorar de cara a porteria per començar a sumar de tres en tres.

El SantCu rep un dels històrics en hores baixes. El Júpiter acaba de descendir de Tercera Divisió, però fins ara el projecte per intentar recuperar la categoria ha estat poc efectiu. L'equip només ha guanyat tres partits, tres triomfs que ha obtingut amb un 1 a 0 i a casa. El rendiment com a visitant és més que discret: tres empats i fins a cinc derrotes en els vuit enfrontaments jugats, i tot plegat amb una baixa efectivitat golejadora.

En aquest sentit, una de les claus del duel, amb el qual tots dos equips acaben la primera volta, serà saber qui pot afinar més la punteria de cara a gol: ambdós conjunts tenen problemes per sumar gols, 16 del SantCu per 13 del Júpiter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.