Un Sant Cugat FC amb urgències necessita un bàlsam en forma de victòria davant l'AEM

La capitana Lídia Rubio ha fet tres gols aquesta temporada

Futbol

Publicat el 13/gen/18 per Albert Diumenjó

El femení del Sant Cugat FC busca un triomf balsàmic davant l'AEM, el setè, aquest diumenge a les quatre de la tarda a la 15a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les santcugatenques s'encomanen a la ZEM Jaume Tubau per trencar una mala dinàmica de sis jornades sense guanyar. L'equip de Toni Polidano segueix en caiguda lliure a la classificació i ocupa la vuitena plaça amb 16 punts.

El gran debut del SantCu a Preferent ha quedat aigualit per culpa d'una pèssima dinàmica de resultats. En les últimes sis jornades les santcugatenques han empatat dos partits i n'han perdut quatre, una ratxa que les ha allunyat de la part capdavantera de la taula.

Les de Polidano s'aferren al factor camp i provaran de capgirar la situació amb una victòria davant un rival directe, l'AEM. Les lleidatanes tenen els mateixos punts que l'equip local però arriben a la cita després d'un triomf meritori davant el Pontenc, el sisè. L'equip vol aprofitar els dubtes de les santcugatenques per esgarrapar un resultat positiu.