Joan Garcia, nou entrenador del Sant Cugat Futbol Club


  • Comparteix:

Joan Garcia, nou entrenador del Sant Cugat Futbol Club / Font: FC Sant Quirze

Joan Garcia, nou entrenador del Sant Cugat Futbol Club / Font: FC Sant Quirze

Joan Garcia és el nou entrenador del Sant Cugat Futbol Club després que l'entitat hagi confirmat a les xarxes socials l'arribada del tècnic santcugatenc. Garcia aterra procedent del Sant Quirze, on ha deixat l'equip en segona posició al grup 3 de Segona Catalana. El tècnic s'incorpora al club vermell-i-negre amb l'objectiu d'aconseguir la permanència al grup 1 de Primera Catalana. El SantCu és a hores d'ara penúltim amb 16 punts i es troba a tres punts de la permanència.

Joan Garcia substitueix Lluís Macià al capdavant de l'equip vermell-i-negre. El tècnic, de 36 anys, arriba procedent del Sant Quirze on complia la seva primera temporada al grup 3 de Segona Catalana. Anteriorment, el santcugatenc havia entrenat el Mira-sol Baco, amb el qual va assolir l'ascens a Tercera Catalana, el Tona B i la Gornal, amb el qual va aconseguir la permanència a Segona Catalana. Garcia espera que la reacció arribi de manera immediata al SantCu.

Joan Garcia

L'objectiu és un rendiment immediat i recuperar confiança dels jugadors. És un equip que competeix molt bé i caldrà donar el nostre segell particular.


Garcia arriba amb el seu cos tècnic: Manel López, segon entrenador; Jerónimo Morín, encarregat de l''scouting', i Pablo Tomás, encarregat del material. El nou entrenador es presentarà aquest dimarts a la plantilla.

Garcia va jugar al primer equip del SantCu i es va encarregar de la coordinació de futbol 7 una temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.