El femení del Sant Cugat FC s'ofega amb la vuitena jornada sense guanyar en un partit amb final polèmic

El femení del Sant Cugat FC encadena la vuitena jornada sense guanyar i perd (0-1) davant el Fontsanta-Fatjó a la 16a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les santcugatenques han fet el gol de l'empat al final del partit, però l'àrbitre l'ha anul·lat, ja que primer ha xiulat penal per a les santcugatenques i finalment ha donat falta a favor de les visitants. L'equip de Toni Polidano segueix en caiguda lliure a la classificació i ocupa l'onzena posició amb 16 punts, a dos del descens.

La pressió alta de les santcugatenques ha servit de mordassa per desactivar les rivals. L'equip de Polidano ha dominat amb claredat els primers 10 minuts, però continua sense concretar de cara a porteria i la falta d'encert ha servit perquè el Fontsanta despertés. Les visitants han estat més efectives que el SantCu i Irene Iglesias ha enviat la pilota al fons de la xarxa per marxar al descans amb avantatge en el marcador.

La segona meitat ha estat de domini absolut per a les santcugatenques. L'equip ha generat les ocasions més clares de gol per davant d'un Fontsanta-Fatjó incapaç d'aturar el xàfec. Finalment, però, festival del perdó i polèmica arbitral. Les de Polidano han aconseguit fer el gol de l'empat a l'afegit però l'àrbitre l'ha anul·lat per xiular penal. Després, però, ha rectificat i ha donat falta a favor de les visitants. Toni Polidano i Patricia Iranzo han estat expulsats per protestar.

El SantCu es manté barallat amb el gol i és l'equip menys golejador del grup 1 de Preferent amb 13 gols. La setmana que ve, les santcugatenques visiten el camp del segon classificat, el Vic Riuprimer.