Un Junior ple de coratge visita el camp del quart, el Rubí, on vol sumar la segona victòria consecutiva

Els santcugatencs acumulen un balanç de sis victòries, tres empats i nou derrotes

Futbol

Publicat el 27/gen/18 per Albert Diumenjó

El Junior té una prova de foc aquest diumenge a les dotze del migdia al camp del Rubí, el quart classificat al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres s'omplen de valentia per seguir escalant posicions i fugir de la zona de descens davant un dels equips de la part alta de la taula. L'equip dirigit per Hans Schönhöfer ocupa la tretzena posició amb 21 punts.

La intermitència del Junior pot acabar complicant la seva continuïtat a Segona Catalana. Els blau-i-negres són a només tres punts del descens i una patinada els podria fer caure a la zona perillosa de la taula. Per contra, l'equip santcugatenc empata a punts amb el Can Trias i és a només un de l'Olímpic Can Fatjó, els dos conjunts que té per davant.

Un triomf davant el Rubí, per tant, serviria per posar terra de per mig amb el descens. Els rubinencs, però, arriben en una molt bona dinàmica després de tres triomfs consecutius i volen seguir fent mèrits per tenir opcions de disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana, que és a dos punts de distància.