El Sant Cugat FC esgarrapa un punt a la recta final del partit davant un sòlid San Juan de Montcada

El Sant Cugat FC i el San Juan de Montcada empaten (1-1) a la 20a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Una diana de Peski al minut 85 ha servit perquè els santcugatencs esgarrapin un punt en un partit dens i gris amb poques ocasions de gol. L'equip de Joan Garcia segueix segon per la cua amb 18 punts, a dos de la salvació, i ja fa sis jornades que no guanya.

La igualtat entre tots dos equips ha allunyat les ocasions de gol de les àrees en un inici de brega al mig del camp. Si bé no hi ha hagut cap dominador clar a la primera meitat, el San Juan de Montcada ha estat més efectiu que els locals i s'ha avançat al minut 34 en l'única ocasió clara que ha tingut.

Els santcugatencs s'han estavellat contra el plantejament rocós de l'equip visitant i el gol els ha deixat freds, sense recursos per empatar el partit abans del descans. Els de Joan Garcia han sortit endormiscats a la represa i l'equip amb prou feines ha creuat la línia del mig del camp en els primers compassos de la segona meitat, ofegats per culpa de la pressió visitant.

Amb el pas dels minuts, però, l'equip ha millorat i ha avisat amb perill a la porteria rival. La falta d'efectivitat de la davantera vermell-i-negra els ha condicionat fins al minut 85. La pilota aturada ha estat l'obrellaunes i Peski ha enviat la pilota al fons de la xarxa en un servei de córner per esgarrapar un punt suat.

El segon entrenador del Sant Cugat FC, Manel López, explica que l'equip necessita un procés per adaptar-se a l'estil de joc que vol el nou entrenador.

Manel López

La setmana passada amb el Mollet vam tenir dificultats i avui també hem patit davant un sòlid San Juan de Montcada. Volem que l'equip jugui un futbol associatiu.

D'aquí a dues setmanes el SantCu visita el camp del Can Vidalet, el quart classificat.