El femení del Sant Cugat FC vol sorprendre el Porqueres per seguir allunyant-se del descens


  • Comparteix:

El SantCu és l'equip menys golejat del grup amb 18 gols

El SantCu és l'equip menys golejat del grup amb 18 gols

El femení del Sant Cugat FC visita el camp del tercer classificat, el Porqueres, aquest diumenge a les quatre de la tarda. Les noies de Toni Polidano arriben d'una ratxa positiva d'un triomf i un empat i volen ampliar la bona dinàmica amb un triomf per seguir allunyant-se de la zona de perill. L'equip vermell-i-negre ocupa la desena posició al grup 1 de Preferent de futbol amb 20 punts.

Després d'una llarga travesia pel desert amb vuit jornades sense conèixer la victòria, l'equip de Toni Polidano ha agafat aire amb un triomf i un empat ens les dues últimes jornades davant el Vic i l'Estartit. El SantCu té potencial per ser a una zona més tranquila de la classificació i vol fer mèrits per escalar posicions i allunyar-se de les places de descens.

Les santcugatenques, però, s'hauran d'esprémer per treure un resultat positiu del camp del Porqueres. Les porquerenques són el tercer equip més en forma del grup amb 31 punts i acumulen un balanç de nou victòries, quatre empats i quatre derrotes. En el partit de la primera volta les santcugatenques van caure per un ajustat 1 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.