El Junior cau golejat al camp de la Fontsanta en una segona part per oblidar


  • Comparteix:

El Junior continua sense guanyar a domicili

El Junior continua sense guanyar a domicili

El Junior cau golejat (5-1) al camp de la Fontsanta Fatjó a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han marxat al descans amb un 0 a1, però a la repressa s'han vist superats per un efectiu conjunt de Cornellà. Els blau-i-negres encaixen la tercera derrota consecutiva i entren en zona de descens.

Els santcugatencs han aconseguit avançar-se en el marcador a través d'Abu Rafiu al minut 40 del primer temps i semblava un bon presagi per arribar al descans. A la represa, la Fontsanta ha esborrat el Junior del partit, Toñín al minut 53, Meito Kada amb gol en pròpia porteria al 60, Fini al 67 i Fran Ruiz per partida doble al 72 i al 89 han tancat la golejada local.

El Junior ocupa la catorzena plaça amb 21 punts i dissabte de la setmana que ve rebrà l'Espluguenc, rival de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.