Naoufal, Jordi Ribera i Eric Reverter, noves incorporacions del SantCu


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Ribera, Naoufal i Reverter / Font: Sant Cugat FC

D'esquerra a dreta, Ribera, Naoufal i Reverter / Font: Sant Cugat FC

El porter Jordi Ribera, el migcampista Eric Reverter i el davanter Naoufal el Grhim són les tres incorporacions del Sant Cugat FC per al tram final de temporada al grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Naoufal ja va debutar aquesta jornada amb gol en el triomf dels santcugatencs al camp del Can Vidalet. Ribera i Reverter van anar convocats, però no van disputar cap minut del matx.

El SantCu s'ha reforçat amb tres jugadors per redreçar el rumb al grup 1 de la Primera Catalana. Els vermell-i-negres són penúltims amb 21 punts, però a només un de la permanència. Els santcugatencs sumen tres jornades sense perdre després de dos empats i el darrer triomf al camp del Can Vidalet.

Els de Joan Garcia s'han reforçat amb el porter Jordi Ribera, procedent de la Fundació Hermes de Segona Catalana. Ribera ja havia jugat amb el club vermell-i-negre fa quatre temporades. La segona incorporació és Eric Reverter que torna a jugar a futbol després d'un any sense fer-ho a causa d'una greu lesió. Reverter va jugar amb l'Europa, l'Olot i el Llevant B abans de la lesió. El darrer fitxatge és el davanter Naoufal, procedent del Vista Alegre del grup 2 de Primera Catalana.

El tècnic de l'equip, Joan Garcia, analitza les tres incorporacions.

Joan Garcia

Els tres fitxatges ens aporten un salt qualitatiu a l'equip.


El SantCu rebrà aquest dissabte quan passin deu minuts de les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau davant el Manresa, segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.