Xavi Mayol i Sergi Venegas tornen al Junior per reforçar l'equip al tram decisiu del curs


  • Comparteix:

Mayol i Venegas tornen al Junior

Mayol i Venegas tornen al Junior

Xavi Mayol i Sergi Venegas tornen al Junior FC per ajudar l'equip al tram final de temporada. Els santcugatencs es troben avantpenúltims al grup 3 de Segona Catalana després de tres derrotes seguides, i Hans Schönhöfer veu satisfet el desig de reforçar la plantilla en aquesta difícil situació. Ara bé, el tècnic de l'equip encara espera una tercera incorporació per acabar d'apuntalar l'equip.

Feia setmanes que ho demanava, i per fi el tècnic del Junior compta amb dues peces més perquè la reacció del Junior no arribi massa tard. A més, les dues incorporacions compleixen a la perfecció amb el que pretèn l'entrenador: adaptació immediata i experiència i qualitat contrastada a la categoria. Sergi Venegas pot tornar a ser una peça clau. El pivot, vital al temporada passada, ha fet una aturada durant el primer tram de curs però ara retorna per ser important al mig del camp.

Xavi Mayol, de la seva banda, també militava al Junior la temporada passada i pot donar verticalitat, profunditat i gol a un Junior necessitat d'encert per millorar la seva posició a la taula. Hans Schönhöfer assegura que són dos homes de pes.

Hans Schönhöfer

El Sergi és un jugador que és intel·ligent i se sap posicionar bé, i el Xavi és molt vertical, molt decidit. Tots dos són molt respectats i ens donen pes i experiència.


Tots dos jugadors aniran convocats aquest cap de setmana en el partit que jugui l'equip blau-i-negre a dos quarts de set a casa davant l'Espluguenc. Tot plegat, a nou jornades per al final de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.