El Valldoreix suma la segona derrota consecutiva de la temporada, però es manté líder


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto: Valldoreix FC

Imatge del partit / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC cau (2-1) en la seva visita al Trinidad a la jornada 21 el grup 11 de Tercera Catalana. Els valldoreixencs perden el segon partit de la temporada i ho fan de manera consecutiva, tot i que mantenen un marge de sis punts respecte el segon classificat, el Racing Vallbona. En el grup 6 de la mateixa categoria, només el Sant Cugat FC B pot aconseguir un empat (1-1) a casa contra el líder, el San Lorenzo, mentre que el CFU Mira-sol Baco i el Junior perden els seus partits.

Els vermell-i-negres sumen un bon punt a casa davant el líder i es mantenen vuitens amb 35 punts. Per la seva banda, el Mira-sol Baco perd (0-2) contra el CD Badia i és desè amb 33, i el Junior B cau (4-2) davant el Tibidabo Torre Romeu i és tretzè amb 24 punts.

A Quarta Catalana en el grup 13, la Penya Blaugrana Sant Cugat supera a domicili (1-3) el Vallès Esportiu i es manté segona per darrera del Matadepera B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.