Eli Romero torna als terrenys de joc gairebé un any després de lesionar-se

Primera plantilla del SantCu femení

Futbol

Publicat el 30/mar/18 per Oriol Petit

La davantera del Sant Cugat FC Eli Romero ha rebut l'alta mèdica i competitiva després de gairebé un any de trencar-se els lligaments creuats del genoll. La jugadora vermell-i-negra ja fa setmanes que ha tornat als entrenaments amb el SantCu B, i el tècnic del primer equip femení, Toni Polidano, ha assegurat a Cugat.cat que la intenció és que acabi la temporada al B, on el grau d'exigència és menor. Eli Romero es va lesionar el mes de maig de l'any passat després de convertir-se en una peça fonamental de l'equip que va assolir l'ascens a Preferent.

Després de deu llargs mesos de recuperació, Eli Romero es troba per fi en la fase de reincorporació amb el grup i ha tornat a entrenar amb les companyes. El tècnic del sènior femení, Toni Polidano, assegura que la jugadora té 'bones sensacions', però avança que l'objectiu del club és que entri en la dinàmica del filial.

Toni Polidano

L'objectiu de la coordinació i dels tècnics és que pugui sumar minuts al filial per veure com es troba i que poc a poc recuperi el ritme i torni a ser la jugadora determinant que era.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Eli Romero va ser una de les màximes golejadores del SantCu l'any passat i la gran generadora de joc ofensiu de l'equip.