El Sant Cugat FC empata amb el Planadeu en un duel disputat abans de rebre la visita del líder

Les santcugatenques només han fet 23 gols aquesta temporada

El femení del Sant Cugat FC empata (0-0) al camp de l'últim classificat, el Planadeu, a la 25a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. La màxima igualtat entre tots dos equips ha condicionat un partit de domini disputat, la primera meitat s'ha tenyit de color vermell-i-negre i la segona l'ha controlat el conjunt local però cap dels dos ha vist porteria en els 90 minuts. Les santcugatenques encadenen cinc jornades sens perdre i ocupen la vuitena plaça de la classificació amb 29 punts abans de rebre l'equip més en forma del grup, el Sant Pere Pescador.

El SantCu ha sotmès el rival a través de la possessió a la primera meitat. Si bé les de Polidano han controlat el partit, l'equip ha tingut dificultats per generar ocasions de gol clares. La jugada de més perill del SantCu s'ha estavellat al travesser d'un alleugerit Planadeu que ha agraït l'arribada del descans.

Les locals han millorat a la represa gràcies a un joc més físic i vertical, que ha obligat el Sant Cugat FC ha buidar-se en defensa. La profunditat de les sabadallenques, però, no ha estat suficient per trencar amb l'empat a 0 i finalment tots dos equips s'han repartit els punts.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que tenir continuïtat és important en una categoria tant igualada.

Toni Polidnao

L'empat és un reflexe de la igualtat que hi ha a la categoria. Ser regular és important, voliem guanyar però l'empat no és dolent

La setmana que ve les santcugatenques reben la visita del líder, el Sant Pere Pescador.