El SantCu femení planta cara davant un Sant Pere Pescador que es proclama campió de lliga


  • Comparteix:

El SantCu femení ha empatat a casa

El SantCu femení ha empatat a casa

El Sant Cugat FC femení treu un empat de mèrit davant el Sant Pere Pescador, que s'ha proclamat campió de lliga al grup 1 de Preferent per la derrota del Porqueres. Les santcugatenques s'han avançat a la primera part i han controlat el matx, i les empordaneses han empatat el partit a 10 minuts per al final mitjançant un penal molt discutit. Les santcugatenques són novenes amb 30 punts.

El SantCu s'ha abonat a l'empat a les últimes jornades, aquest diumenge contra el millor equip de la categoria que, de fet, s'ha proclamat campió. Nina ha avançat les vermell-i-negres abans del descans després d'una jugada a pilota aturada, i el rival, conscient també que s'enduria la lliga passés el que passés sobre el terreny de joc, no ha inquietat el SantCu. Ara bé, al segon temps el rival ha fet un pas endavant i les locals han reculat, i quan restaven 10 minuts per al final l'àrbitra ha xiulat un penal polèmic per al Sant Pere Pescador.

Blanca Cros l'ha transformat, i les empordaneses han celebrat el títol de lliga i l'ascens amb un empat. Tot i no poder guanyar, el tècnic del SantCu, Toni Polidano, lloa el paper de les seves jugadores en el partit.

Toni Polidano

Estic orgullós de l'equip, l'únic que li puc retreure és que ha faltat fluidesa al segon temps. Això ha igualat el partit.


El Sant Cugat FC suma 30 punts i segueix a prop de la permanència matemàtica, que pot signar en els quatre partits que resten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.