Un Sant Cugat FC amb ganes de tornar a assaborir el triomf visita el camp del penúltim, el Molins de Rei


  • Comparteix:

Ari Forment és la màxima golejadora del SantCu, l'equip menys golejador del grup

Ari Forment és la màxima golejadora del SantCu, l'equip menys golejador del grup

El femení del Sant Cugat FC visita aquest diumenge a les sis de la tarda el camp del penúltim classificat, un Molins de Rei que fa 12 jornades que no guanya. L'equip vermell-i-negre, d'altra banda, encadena tres empats consecutius que l'han allunyat d'un triomf necessari per certificar la continuïtat al grup 1 de Preferent. Les de Polidano, que són novenes amb 30 punts, volen assaborir de nou la victòria per posar terra de per mig amb els equips de la part baixa de la taula.

El SantCu és a un pas de materialitzar l'objectiu de la temporada, consolidar-se a la nova categoria i seguir un curs més al grup 1 de Preferent. Les noies de Toni Polidano han fugit de la zona perillosa de la taula gràcies a les últimes cinc jornades, on han puntuat en totes amb un balanç de dues victòries i tres empats. Ara bé, les santcugatenques no poden afluixar a falta de quatre jornades perque acabi la lliga.

El Molins de Rei viu una situació molt diferent a les santcugatenques. L'equip és segon per la cua amb només 21 punts, a cinc de la permanència. Si bé amb les matemàtiques a la mà encara tenen opcions per salvar-se, les molinenques arrosseguen una dinàmica amb sabor a Primera Catalana i fa 12 jornades que no guanyen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.