El Sant Cugat B s'emporta un derbi amb poc futbol davant el CFU Mira-sol Baco

El Sant Cugat FC B guanya (2-0) el CFU Mira-sol Baco en el derbi santcugatenc de la jornada 29 del grup 6 de Tercera Catalana. Els vermell-i-negres han estat més efectius i han aprofitat una mala primera part mirasolenca per marcar dos gols i intentar controlar el matx a la segona, malgrat la millora dels visitants i haver gaudit d'algunes ocasions per marcar.

Ha sortit millor al camp l'equip de Josué Olmo que ha aprofitat els espais que han deixat entre línies els de Mira-sol per tenir el control del joc, tot i que sense gaire profunditat. En una jugada per banda esquerra de Nil Encinas, la seva centrada l'ha aprofitat Àlex Quílez per fer el primer amb una rematada al segon pal. Tot i anar per darrere en el marcador, els mirasolencs, que vestien de taronja, no han sabut reaccionar i Alberto, molt sol a davant, s'ha perdut en l'atac visitant. Gairebé a les acaballes, una falta d'entesa entre la defensa i el porter del Mira-sol, l'ha aprofitat Nil Encinas per fer el segon a porteria buida. Amb el dos a zero i males sensacions dels mirasolencs, s'ha arribat al descans, en un derbi on el color era vermell-i-negre.

A la represa els visitants han mogut la banqueta i han donat entrada a David Rosa i Carlos Sola. Aquest últim ha donat un altre aire a l'equip de Miguel Ángel Romero, fent-se amo del mig camp. La millora del Mira-sol no s'ha traduït amb gols, i el Sant Cugat B ha esperat a darrera, buscant matar el partit a la contra. Una doble targeta groga a Uri Escuer, tot just entrar des de la banqueta, ha deixat amb 10 homes als visitants. Tot i jugar amb inferioritat, els mirasolencs han gaudit en els darrers minuts de les millors ocasions per retallar distàncies, però no han estat encertats cara porteria. De la seva banda, els Sant Cugat ha sabut gestionar el resultat del primer temps i sumar tres punts per distanciar-se fins a cinc del Mira-sol. En els darrers minuts, Carlos Sola ha estat expulsat per protestar.

Amb el triomf el filial santcugatenc suma 45 punts i els mirasolencs es queden amb 40, tots dos a mitja taula.