SantCu i Vic empaten sense gols en un matx marcat per la pluja i el mal estat del terreny de joc


  • Comparteix:

El SantCu empata (0-0) davant del Vic en matx jugat aquest dimarts a la tarda corresponent a la jornada 26 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han tingut les ocasions més clares del primer temps, però el Vic ha dominat el joc a la segona meitat, encara que sense generar gaire perill a Juanmi. Els santcugatencs continuen fora del descens i sumen la setena jornada sense perdre.

SantCu i Vic s'han repartit els punts en un partit marcat per la intensa pluja que ha caigut a la ZEM Jaume Tubau. El camp ha propiciat que jugar la pilota a ras de terra fos una tasca gairebé impossible. La primera ocasió ha estat per al Vic, però el porter Juanmi s'ha lluït i ha evitat el primer gol. Els vermell-i-negres han tingut les ocasions més clares en el primer temps, però sense encert en els metres finals.

A la represa, el Vic ha estirat línies i ha passat a dominar el joc, però sense generar gaire perill. En els darrers minuts, els vermell-i-negres s'han mostrat més intensos i han intentat desnivellar el marcador al seu favor, però els ha faltat encert en la darrera passada. El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ressalta la bona feina feta pels jugadors.

Nelson Ocampo

Els jugadors estan fent una molt bona feina i seguim treballant per assolir l'objectiu.


Els de Joan Garcia sumen 34 punts, a un de la zona de descens. Els vermell-i-negres rebran aquest dissabte el Farners, sisè, a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.