Neix la SantCu Academy, la primera escola de futbol en anglès a Catalunya


  • Comparteix:

La SantCu Academy, la primera acadèmia de futbol en anglès de Catalunya, dirigida pel Sant Cugat Futbol Club amb la col·laboració de l'escola Thau i el patrocini de BMW-Mini s'ha presentat aquest dilluns a l'Ajuntament. L'acadèmia potenciarà l'ús i l'aprenentatge de l'anglès a través del futbol a l'escola Thau sota la direcció de Jordi Furriol i la coordinació metodològica de Joel Bravo i Jaume Pascual. L'escola iniciarà els entrenaments al setembre i els interessats s'han d'inscriure a les oficines del Sant Cugat Futbol Club amb un cost de gairebé 700 euros per temporada.

El Sant Cugat Futbol Club ha fet un pas més i aposta per la internacionalització amb una nova escola de futbol únicament en llengua anglesa. Els nens i nenes, menors de 12 anys, es podran inscriure i entrenar dimarts i dijous entre dos quarts de set de la tarda i les vuit del vespre a l'escola Thau amb l'anglès i el futbol com a binomi associatiu. Els organitzadors volen assolir la formació de quatre conjunts. El director de la SantCu Academy, Jordi Furriol, ressalta la tasca formativa del nou projecte.

Jordi Furriol

El SantCu aposta pel valor formatiu i educatiu a través del futbol.


L'acte de presentació ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el director de l'escola Thau, Ricard Bahí, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna. Una sessió informativa a la Casa de Cultura aquest dijous a dos quarts de nou del vespre servirà per explicar el nou projecte a tots els assistents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.