El Sant Cugat FC i el Cardedeu s'enfronten en un partit de vida o mort en la lluita per la permanència


  • Comparteix:

Naoufal és el màxim golejador de l'equip juntament amb Ferran Roca, amb 8 dianes

Naoufal és el màxim golejador de l'equip juntament amb Ferran Roca, amb 8 dianes

El Sant Cugat FC rep la visita del Cardedeu, rival directe amb qui empata a punts, aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Els vermell-i-negres s'ho juguen tot en un partit de vida o mort on poden certificar la permanència o acomiadar-se definitivament de la categoria a falta de dues jornades pel final de lliga. A la part baixa de la taula al grup 1 de Primera Catalana de futbol hi ha un triple empat a punts entre el Sabadell, quart per la cua i equip que marca el tall del descens, el SantCu i el Cardedeu, cinquè i sisè per la cua respectivament, a 37 punts.

Els vermell-i-negres tenen possibilitats d'assegurar la permanència tot i que necessiten una carambola de resultats que els acompanyi. Si el SantCu guanya, el Sabadell B perd davant el Jupiter, el Lloret perd davant el Manellu i el Mollet perd davant el Vic, els santcugatencs seguirien a Primera Catalana una temporada més. Si bé necessiten un ple de derrotes dels seus rivals per aconseguir-ho, els vermell-i-negres poden certificar la salvació aquesta jornada.

El Cardedeu viu la mateixa situació que els santcugatencs i sortiran a la gespa de la ZEM Jaume Tubau amb la convicció de sumar tres punts amb sabor a Primera Catalana. Igual que els santcugatencs, l'equip arriba a la cita en una bona dinàmica de resultats i els locals s'hauran d'esprémer per sumar una victòria necessària. N'ha parlat de tot plegat el tècnic del SantCu, Joan Garcia.

Joan Garcia

L'equip ha de mantenir la intensitat defensiva. Si juguem com les últimes jornades a casa tindrem possibilitats.


Garcia compta amb tots els efectius de cara a dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.