El Junior es deixa empatar al descompte i queda en una situació crítica respecte el descens


  • Comparteix:

El Junior FC no ha passat de l'empat (2-2) davant el Marianao Poblet i es complica de manera crítica la salvació al grup 3 de Segona Catalana. Els de Jordi López han estat millors, han gaudit de nombroses ocasions i s'han avançat dues vegades al marcador, però han acabat encaixat un gol al descompte en una acció a pilota aturada mal defensada. Els santcugatencs han deixat escapar una gran oportunitat per superar un rival directe a la taula i ara necessiten una carambola a l'última jornada: guanyar el Molins i esperar que el Marianao o el Prat Delta perdin davant rivals inferiors.

Des de l'inici del matx, el Junior s'ha fet amb la possessió i ha buscat la porteria rival amb verticalitat, sobretot entrant per bandes. Bartu ha tingut les opcions més clares però no ha pogut obrir la llauna, mentre que el Marianao també ha tingut la millor oportunitat en una falta que Joel Paredes ha enviat al pal.

Al descans, Jordi López ha fet entrar Aaron Almansa en el lloc d'Albert Sànchez i els santcugatencs han seguit insistint a la represa amb una autèntica allau d'ocasions. Novament Joel ha tingut la millor ocasió dels visitants en un contraatac que l'ha deixat mà a mà davant el porter, un Ian Mosquera que ha evitat el 0-1 amb una gran intervenció.

Just després ha arribat, al minut 65, el primer gol del Junior, obra d'Aaron en una rematada poc ortodoxa que ha entrat amb suspens i amb la col·laboració del porter. Amb la part més complicada de la feina feta, els blau-i-negres han mantingut el domini i el perill a l'àrea rival, i haurien pogut sentenciar en diverses ocasions. Sense fer massa res, el Marianao s'ha trobat amb el gol de l'empat en una falta llunyana penjada a l'àrea que Joel ha enviat al fons de la xarxa.

Quedaven 10 minuts pel final i la muntanya russa d'emocions ha continuat amb una falta sobre Bartu a la frontal en què l'àrbitre ha expulsat el davanter del Junior per una suposada agressió sobre el seu defensor. Álvaro Chamadoira ha aprofitat de manera magistral la falta per situar el 2-1 al marcador i els santcugatencs han esclatat d'alegria perquè veien a tocar tres punts que eren un pas vital per la permanència.

Els fantasmes de la setmana passada han tornat a aparèixer al temps de descompte. Igual que en l'empat a un, nova falta llunyana mal defensada que ha acabat amb el segon gol de Joel. Final cruel per al Junior, ja que el punt sumat pot resultar insuficient per mantenir la categoria.

El tècnic local, Jordi López, creu que l'equip ho ha fet 'tot' per guanyar però que no ha tingut la confiança necessària al tram decisiu per no deixar escapar el triomf.

Jordi López

Avui només ens valia guanyar i ho hem fet tot per guanyar. Hem sortit concentrats i hem tingut moltes més ocasions que el rival. Als moments definitius no hem sabut competir del tot bé.


La setmana que ve, els santcugatencs estan obligats a guanyar al camp del Molins de Rei i necessiten també que el Prat Delta o el Marianao Poblet perdin els seus partits. La dificultat radica en què s'enfronten al cuer i al penútltim classificat, una Gornal i un Sant Joan Despí ja condemnats a Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.