El Junior té la calculadora a punt en una última jornada en què es juga ser o no ser a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Junior intentarà salvar la categoria a l'última jornada / Font: Xavi Riera

El Junior intentarà salvar la categoria a l'última jornada / Font: Xavi Riera

El Junior FC afronta aquest cap de setmana l'última jornada al grup 3 de Segona Catalana en places de descens i amb els números clars però complicats d'assolir per salvar-se: ha de vèncer sí o sí davant el Molins de Rei i esperar ensopegades de l'Atlètic Prat Delta i Marianao Poblet. Els de Jordi López juguen al camp del Molins de Rei, conjunt que va assolir la permanència la setmana passada.

El Junior arriba al darrer cap de setmana de competició en una situació difícil, en la quinzena posició a la classificació amb 39 punts i a dos punts de la permanència, que marca l'Atlètic Prat Delta. Els blau-i-negres visiten el camp d'un Molins de Rei que ja no s'hi juga res, aquest diumenge a les dotze del migdia en jornada unificada. Més enllà de sumar els tres punts, els de López encara hauran d'esperar que els resultats els afavoreixin.

Concretament, ha d'esperar la derrota de l'Atlètic Prat Delta i del Marianao Poblet, que són molt poc probables. Tots dos es veuen les cares amb equip ja descendits: els pratencs, amb el cuer, la Gornal, que només té 12 punts i que duu set jornades sense vèncer, mentre que els de Sant Boi s'enfronten reben el Sant Joan Despí, penúltim i que, com la Gornal, ja ha perdut la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.