El Sant Cugat FC afronta l'últim repte del curs davant el Jupiter amb l'ambició de seguir a Primera Catalana


  • Comparteix:

Els santcugatencs són a un pas de materialitzar la permanència

Els santcugatencs són a un pas de materialitzar la permanència

El Sant Cugat FC disputa l'últim partit de la temporada aquest diumenge a les dotze del migdia al camp del Jupiter, l'onzè classificat, amb l'ambició de seguir un curs més al grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres encara no han certificat la permanència tot i que depenen d'ells mateixos per mantenir la categoria. L'equip de Joan Garcia, que ocupa la tretzena posició, hauria de guanyar per assegurar-se la salvació, i si no ho fa haurà d'estar pendent de la resta de resultats de la jornada. Consulta les possibles combinacions aquí.

El SantCu és a un pas d'aconseguir una fita impensable 10 jornades enrere. L'arribada de Joan Garcia a la banqueta vermell-i-negra i l'aterratge dels nous fitxatges han revitalitzat un equip amb peu i mig a Segona Catalana. Ara bé, el canvi de dinàmica, edificat damunt d'una ratxa de vuit jornades sense perdre, no servirà de res si aquest cap de setmana els santcugatencs fan figa.

El Jupiter tampoc té la permanència assegurada, necessita sumar un punt més per respirar tranquil. Si bé l'empat afavoreix a tots dos, l'urgència dels equips condicionarà un duel en què segur que tant locals com visitants surtiran a pels tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.