El Valldoreix es veu les cares amb el Sant Ignasi en un duel per a la història on pot certificar l'ascens


  • Comparteix:

El VallDu és el líder del grup 11 de Tercera Catalana  Font: Valldoreix

El VallDu és el líder del grup 11 de Tercera Catalana Font: Valldoreix

El Valldoreix busca aquest diumenge a les dotze del migdia al camp del Sant Ignasi Esportiu, el cinquè classificat, el colofó a una temporada rodona, un ascens històric a Segona Catalana. L'actual líder del grup 11 de Tercera Catalana depèn d'ell mateix per certificar la fita però no es pot permetre cap pas en fals perquè la Unió Deportiva Atlètica Gramanet, el segon classificat, té els mateixos punts que els valldoreixencs. Si bé els de José Vargas tenen el goal average guanyat als seus perseguidors, l'equip ha de sumar els tres punts per estalviar-se desencisos.

El Valldoreix ha dominat amb mà de ferro el grup 11 i només la Gramanet ha estat capaç de seguir-li la pista. Ara bé, el 'Valldu' s'ha endut amb solvència els dos duels amb el seu perseguidor i és a les seves mans ser o no ser de Segona Catalana. El Sant Ignasi Esportiu, d'altra banda, no s'hi juga res. L'equip ocupa la cinquena posició amb 55 punts i ja no té possibilitats d'assaltar cap posició més. En el duel de la primera volta els equips es van repartir els punts amb un empat a 1.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.