El Junior baixa a Tercera Catalana tot i sumar un triomf estèril a Molins de Rei


  • Comparteix:

El Junior baixa a Tercera Catalana tot i la victòria (0-1) davant el Molins de Rei CF. El triomf santcugatenc no ha servit per res per les victòries dels dos altres equips que podien baixar, el Marianao Poblet i el Prat Delta, i deixa de ser equip de Segona Catalana.

Un gol d'Òscar Calopa en el 53 de penal ha donat els tres punts a un Junior que ha vist com el triomf no els servia per mantenir la categoria, en un partit on les millors ocasions han caigut de banda santcugatenca. Les victòries del Marianao Poblet (5-1) davant el Gornal i del Atlètic Prat Delta (1-5) a Sant Joan Despí han deixat sense opcions a un Junior que ha fet la seva feina en aquesta darrera jornada, però que s'ha vist condemnat pels mals resultats de les darreres setmanes, amb derrota precisament contra el Prat Delta i empat contra el Marianao Poblet, els seus rivals per la permanència.

El tècnic del Junior, Jordi López, creu que ja han de començar a pensar en la temporada que ve i retornar al Junior a la categoria que es mereix.

Jordi López

Ara toca mirar endavant i voler crèixer i estar on el Junior es mereix. Ha estat un diumenge dur, però aquesta setmana ja començarem a mirar la temporada que ve i a parlar amb gent.


La propera temporada els santcugatencs jugaran a Tercera Catalana, amb Jordi López com entrenador segons ha confirmat a Cugat.cat la directiva blau-i-negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.