El Valldoreix cau eliminat de la Copa Catalunya amateur a mans del Sabadell Nord

Temes relacionats

El Valldoreix fa història amb l'ascens a Segona Catalana al camp del Sant Ignasi (27/mai/18)

El Valldoreix FC ha quedat eliminat de la Copa Catalunya amateur després de perdre el duel de segona ronda davant el Sabadell Nord (1-4) disputat aquest diumenge al Municipal de Vallvidrera. Els verd-i-blancs s'han vist superats per un conjunt que acaba de pujar a Primera Catalana, tot i que han plantat cara i a la segona meitat han tingut opcions de forçar els penals. Els de Jose Vargas posen així el punt final a una temporada històrica en què han assolit l'ascens a Segona Catalana.

En un partit amb escàs control del joc, el Sabadell Nord ha intentat cuidar una mica més la possessió, mentre que el Valldoreix ha abusat en molts moments de la pilotada llarga i ha tingut en les accions a pilota aturada la seva millor arma. Els locals han tingut la primera gran oportunitat amb un xut llunyà de Jordi Morcego que a punt ha estat de sorprendre el porter sabadellenc, però just després ha arribat el 0-1 amb un magistral llançament de falta de Kevin.

Tot i que el valldoreixencs també han gaudit d'alguna aproximació de perill, els de Sabadell han eixamplat distàncies amb un gol d'Omar en una bona combinació col·lectiva abans del descans. A la represa, els de Jose Vargas han sortit molt endollats i han generat diverses ocasions per retallar diferències, fins que han trobat el gol de l'esperança per mitjà d'Álvaro a l'equador de la segona meitat.

Els locals han seguit lluitant per fer l'empat i forçar els penals, però el Sabadell Nord ha sentenciat amb dues dianes al contraatac en els últims cinc minuts, obra de Sergi i novament de Kevin. Malgrat la derrota, el tècnic del Valldoreix, Jose Vargas, ha acabat satisfet amb la feina de l'equip davant un rival superior.

Jose Vargas

La Copa Catalunya és un premi. Hem competit bé contra un equip que estarà a Primera Catalana,sobretot a la segona part. Marxo content.

Els verd-i-blancs tanquen la temporada i ja pensen en el projecte de l'any que ve a Segona Catalana, encara sense confirmació de si competiran al grup 2 o al grup 3.