El Sant Andreu de la Barca és el gran dominador del Torneig del Mira-sol Baco


  • Comparteix:

El CF Sant Andreu de la Barca guanya en sis dels 12 triangulars del 16è Torneig de Fi de Temporada del CFU Mira-sol Baco, 3r Memorial Eufrasio Montiel. El torneig s'ha disputat en categories prebenjamí, benjamí i aleví i serveix per tancar oficialment la temporada del club mirasolenc.

En categoria aleví s'han disputat cinc triangulars amb triomfs del Terrassa, Sant Andreu de la Barca en dues ocasions, Europa International School i Valldoreix FC. En les categories benjamí, l'EF Sabadell, el Sant Andreu de la Barca en dues ocasions, i el Mira-sol D s'han endut la victòria final, mentre que en els prebenjamins, de nou el Mira-sol A, i el Sant Andreu de la Barca en dues ocasions han estat els guanyadors.

Han participat equips procedents de clubs com la UE Sant Fost, el Can Vidalet, la UE Rubí, la PB Villaverde, la VdF Roureda i FC Sant Quirze,. El coordinador del CFU Mira-sol Baco, Àngel Codina, destaca que una jornada com aquesta serveix per tancar la temporada.

Àngel Codina

Hem tingut la sort de tenir tres equips nous, com el Sant Andreu de la Barca, el Sant Fost i el Can Vidalet i hem pogut acomiadar la temporada amb una festa de futbol.


Dissabte a la nit el club va fer una botifarrada amb tots els socis de l'entitat. Tot i tancar oficialment la temporada, els mirasolencs encara tindran entrenaments fins aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.