El Junior i l'Athletic Rubí es fusionen i competiran com a Athletic Junior a Segona Catalana


  • Comparteix:

Dirigents del Junior i l'Athletic Rubí han tancat l'acord de filiació

Dirigents del Junior i l'Athletic Rubí han tancat l'acord de filiació

El Junior Futbol Club i l'Athletic Rubí han segellat l'acord de filiació aquest dimarts a les instal·lacions del club santcugatenc, fet que suposarà la creació d'un nou conjunt, l'Athletic Junior, que competirà al grup 3 de Segona Catalana. Aquest nou equip serà entrenat per Jordi López, exentrenador del Junior la temporada passada, i la plantilla estarà integrada per jugadors dels dos clubs fusionats. L'acord entre les dues entitats és per un any i els dos clubs ja han avançat que és un projecte a llarg termini.

Acord tancat

El nou Athlètic Junior iniciarà la pretemporada el 16 d'agost i s'entrenarà i jugarà els partits oficials a les instal·lacions del club santcugatenc. Els rubinencs sempre han vist l'opció del Junior com la més adient per un club que va nèixer fa dos anys i que ha sumat dos ascensos consecutius, de Quarta a Segona Catalana. Tot i tenir una altra proposta sobre la taula, la de la Unió Esportiva Rubí, els dirigents de l'Athlètic Rubí sempre s'han mostrat més receptius a la proposta blau-i-negre pel projecte esportiu.

Sergio Romero

Entre els dos clubs podem fer una bona societat. El Junior sempre ha estat un mirall per nosaltres.


Canvis als sèniors

El Junior mantindrà l'equip de Tercera Catalana, que competirà com a Junior Futbol Club A, i el filial, que hauria de competir a Quarta, deixarà d'existir. El directiu responsable de la secció de futbol, Sergi Renieblas, ressalta la bona feina feta durant aquests dos anys per l'Athlètic Rubí.

Sergi Renieblas

Donem un impuls al projecte del Junior. Ha sorgit l'oportunitat i ho volem aprofitar.


Tres fitxatges

La plantilla estarà integrada per jugadors de tots dos clubs i amb tres incorporacions, Pablo Alonso del Sant Quirze, que havia jugat al planter del Junior, Aleix Sánchez del juvenil del Sant Andreu i també amb passat blau-i-negre al planter i Ruy Gama, del San Cristóbal.

Plantilla altament competitiva

La plantilla barrejarà la joventut d'alguns jugadors del Junior amb la veterania, qualitat i experiència dels rubinencs Carlos Esteban, Gago, Escario o Genís. L'equip disputarà quatre partits amistosos davant Molletense, Sabadell B, LLefià i Caldes. El conjunt blau-i-negre ha demanat a la Federació iniciar la lliga com a visitant pel canvi de gespa que patirà el terreny de joc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.