Roger Ligero, nova incorporació del SantCu masculí


  • Comparteix:

Roger Ligero, darrera incorporació del SantCu / Font: SantCu

Roger Ligero, darrera incorporació del SantCu / Font: SantCu

El migcampista Roger Ligero, procedent del Sabadell B, és la darrera incorporació del SantCu per a la nova temporada al grup 1 de Primera Catalana de futbol. Aquesta és la dotzena incorporació de l'equip vermell-i-negre que inicia la pretemporada el 13 d'agost. Els santcugatencs jugaran cinc amistosos abans de l'inici de lliga, prevista per al cap de setmana de l'1 i 2 de setembre. La plantilla està integrada per 21 jugadors. 12 fitxatges i 9 jugadors que continuen de la passada temporada.

Ligero, el darrer en arribar

Roger Ligero és un jove migcampista i que ha estat un dels jugadors destacats del Sabadell B. El nou jugador destaca per la capacitat d'organització del joc i la visió ofensiva. La resta de fitxatges són Èric Arévalo del Sabadell B, el lateral esquerra Nil Sanz del Mollet, el lateral dret Marc Vilchez del juvenil del Bellvitge, els centrals Óscar Vega del Ripollet i Omar Ruiz del Prat B, el porter Unai del Can Rull, el migcampista Ruben López de la UD Molletense i els davanters Arnau Benet del juvenil, Mauri Alfarràs del Sant Quirze i Adrián Arenas del Manresa.

Els jugadors que han renovat són el lateral esquerre Marc Samper, el central Lucas Palma, els migcampistes Peski, Manel Montoya i Patrick Chico, i els davanters Joel Fernández, Naufal, Reverter i Uri Fernández.

Pretemporada enllestida

Els vermell-i-negres jugaran el primer partit de pretemporada el 18 d'agost al camp del Castellar, a dos quarts de vuit, i el diumenge 19 d'agost a Martorell, a les set de la tarda. Els santcugatencs disputaran el tercer partit a la ZEM Jaume Tubau davant el Sant Ildefons, a dos quarts de nou de la nit. La pretemporada es tanca dissabte 25 al canp del Vista Alegre a les vuit i diumenge 26 a casa davant el Sant Quirze a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.