El Valldoreix FC comença a preparar la temporada del seu debut a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Valldoreix FC seguirà confiant en la plantilla de l'ascens. Font: / valldoreixfc

El Valldoreix FC seguirà confiant en la plantilla de l'ascens. Font: / valldoreixfc

El Valldoreix FC perfila la plantilla per encarar l'objectiu de mantenir-se a l'exigent grup 2 de la Segona Catalana de futbol. El club seguirà amb un gruix dels jugadors que van ascendir i incorporarà a Imanol López, migcentre procedent del CE Júpiter i Adrián Vázquez, extrem que prové de l'Athletic Rubí. El 13 d'agost començarà la pretemporada i debutarà a la lliga al camp de la Molletense l'1 de setembre.

El club santcugatenc ja treballa en la configuració de la próxima temporada. Amb només vuit anys de vida, el club iniciarà un il·lusionant i complicat camí per mantenir-se a Segona Catalana. Després del brillant ascens on els homes de José Andrés Vargas van ser líders durant totes les jornades, el repte d'assolir la permanència serà el nou objectiu. Tot i la dificultat d'aconseguir-ho, el club seguirà comptant amb la gran majoria dels components de l'any passat. De moment només han incorporat dos jugadors tot i que el club no descarta algun altre fitxatge però s'esperarà a veure'ls en acció durant la pretemporada abans de decidir, com també existeix la possibilitat d'incorporar algun jugador del segon equip.

Per preparar la temporada el Valldoreix disputarà alguns amistosos durant el mes d'agost. En aquests xocs s'enfrontaran a l'Atlètic Sant Just, del grup 3 de Segona Catalana, al Juventud 25 de setembre, equip rubinenc que va quedar a un punt de l'ascens a Segona o al Cercle Sabadellès de Quarta Catalana.

El calendari, que va presentar la Federació Catalana de Futbol, dicta que el debut serà a Mollet del Vallès, contra la UD Molletense. El primer partit com a local serà una setmana després contra el Pubilla Casas, conjunt que també va pujar la temporada passada. Dins d'aquest grup 2, a més del Valldoreix FC i el Pubilla Casas, s'hi donaran cita altres equips que han ascendit com el Turó Peira, el Young Talent Badalona o el Singuerlín CF. El desplaçament més llunyà del club verd-i-blanc serà al camp de l'Atlètic Sant Pol, al Maresme, en una de les visites que a priori serà de les més dures de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.