El futbol santcugatenc s'uneix amb la 2a edició del torneig centenari Junior- Sant Cugat- Mira-sol


  • Comparteix:

Representants dels quatre clubs que participaran a la 2a edició del torneig

Representants dels quatre clubs que participaran a la 2a edició del torneig

Mira-sol Baco- Penya Blaugrana Sant Cugat i Junior B- SantCu B són les semifinals de la 2a edició del torneig Centenari Junior Amateurs Sant Cugat-Mira-sol que es disputa a la ZEM de Mira-sol el 25 i 26 d'agost. El Mira-sol Baco organitza aquesta competició que reuneix els quatre equips santcugatencs que militen a Tercera Catalana.

La 2a edició del torneig cerca nou campió després que a la 1a edició s'imposés el Valldoreix. Els valldoreixencs, després de l'ascens a Segona Catalana, ja no tenen dret a participar. La gran novetat d'aquesta edició és la Penya Blaugrana Sant Cugat que competirà per primera vegada després de l'ascens d'aquesta temporada.

El directiu responsable de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, ressalta que el torneig serà itinerant i té com a objectiu enfortir el vincle del futbol santcugatenc.

Sergi Renieblas

Volem que el torneig sigui itinerant perquè tothom el senti com a seu.


La primera semifinal entre el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat serà a les sis de la tarda. La segona semifinal arribarà a les vuit del vespre entre el Junior B i el SantCu B. El tercer i quart lloc serà diumenge 26 d'agost a les sis de la tarda i la final es disputarà a les vuit del vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.