El SantCu suma un punt al difícil camp del San Juan de Montcada en un partit ple d'intensitat

Onze inicial del SantCu al camp del San Juan de Montcada / Font: SantCu

El Sant Cugat Futbol Club empata (1-1) al camp del Sant Juan de Montcada a la jornada 3 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han avançat a través de Naoufal el Ghrim de penal al minut 36, però els montcadencs han aprofitat la inferioritat numèrica dels de Joan Garcia en els darrers 20 minuts per assolir l'empat a vuit minuts del final. Els vermell-i-negres sumen quatre punts després de tres jornades amb un balanç d'un triomf, un empat i una derrota.

El camp del San Juan de Montcada és un dels camps més complicats de la categoria per les dimensions estretes del terreny de joc. El SantCu s'ha adaptat molt ràpid i ha dominat els primers 45 minuts de joc. L'àrbitre ha estat protagonista del primer temps en no assenyalar un clar penal a Uri Fernández. En canvi, el col·legiat ha assenyalat la pena màxima per unes mans d'un defensor local al minut 36 i que Naoufal ha transformat en gol. A la represa, el San Juan ha estirat línies i ha insistit constanment amb joc directe a l'àrea vermell-i-negra. La jugada decisiva ha arribat al minut 70 quan Arnau Benet ha estat expulsat amb dues targetes, la darrera molt rigurosa. El SantCu ha patit més encara i en un còrner, al minut 82, Rojas ha establert l'empat definitiu. Els de Montcada han tingut dues clares ocasions que han sortit llepant el pal de la porteria santcugatenca defensada per Gabri.

El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, destaca que l'expulsió d'Arnau Benet a falta de 20 minuts per al final ha trencat els plans del conjunt.

Nelson Ocampo

L'equip ha treballat molt bé i crec que l'expulsió és injusta i ens trenca els plans del partit.

Els vermell-i-negres rebran dissabte la visita del Tona, conjunt que suma tres punts, un més que els santcugatencs.