El Sant Cugat FC suma els tres punts a casa davant la UE Tona amb dues dianes d'Adri Arenas


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC s'emporta el triomf davant la UE Tona (2-0) a la quarta jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Després d'un primer temps de domini local, però on els osonencs han tingut les millor ocasions. A la segona part, dos gols d'Adri Arenas han decantat el matx per als vermell-i-negres que sumen així set dels 12 punts disputats.

Ha sortit millor al camp l'equip santcugatenc que ha tingut les primeres ocasions, sense arribar amb gaire claredat a la porteria d'un Tona, que poc a poc s'ha anat treient la son de les orelles i ha aprofitat alguns moments de desconcert defensiu local, per crear perill. Malgrat el domini del SantCu, era el Tona qui creava més perill, tot i que el marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts.

A la represa, el matx ha seguit la mateixa tònica amb un joc poc fluid i els locals que no sabien com arribar amb perill a la porteria del Tona. Però una pilota llarga molt ben pentinada per Mauri Alfaras a l'espai, l'ha aprofitat Adri Arenas per fer el primer gol superant el porter del Tona que s'ha quedat a mitja sortida. Un gol que ha donat tranquil·litat als de Joan Garcia i que ha obligat als visitants a estirar-se, generant més espais a darrera. Gairebé al final, de nou Adri Arenas ha superat el porter osonenc amb un xut creuat que sentenciava el matx i deixava els tres punts a la ZEM Jaume Tubau.

La setmana que ve el Sant Cugat FC visita la EE Guineueta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.