El Mira-sol fa gala dels seus 27 equips i 400 jugadors en una presentació històrica per al club

El club, que ha creat dos equips femenins de base, enceta la temporada amb el màxim nombre de jugadors i jugadores de la seva història


  • Comparteix:

Més de 400 jugadors dels 27 equips del Mira-sol Baco han omplert aquest divendres la ZEM del club en una jornada històrica de presentació en ser la temporada en la qual l'entitat té el màxim nombre de jugadors i jugadores. El club santcugatenc, a més, segueix apostant pel futbol base amb la creació de dos equips femenins, un aleví i un infantil. Durant la presentació tots els equips han anat desfilant pel centre del camp per fer-se una fotografia i presentar-se davant l'afició.

A l'acte hi han participat també el president del club, Joan Salabert, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el directiu i delegat del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol, Jacobo Domènech. Tots tres han aprofitat la presentació per posar en valor la tasca del club com a motor del futbol base.

El president ha explicat que 'el gran objectiu és l'objectiu formatiu' d'un club que 's'avoca en els seus jugadors'. Salabert també ha destacat que, amb la creació dels nous equips, 'aquesta és la millor temporada' de l'entitat.

Per la seva banda, Domènech ha dit que els clubs com el Mira-sol 'demostren al bona salut del futbol català i de la bona tasca dels directius dels equips catalans'.

La presentació ha finalitzat amb una fotografia conjunta de tots els equips del club.






Joan Salabert

Espero que aconseguim una temporada plena d'èxits esportius. Però com sempre, el gran objectiu és l'objectiu formatiu. Sempre estem amb la idea de ser un club de barri i un club que s'avoca en la formació dels seus jugadors.

Juanjo Domènech

Representa la bona salut i la bona tasca dels directius de l'entitat. Estan pendents dels seus equips i per això creixen, perquè els pares noten aquesta implicació. Els clubs creixen perquè ells ho fan bé, no perquè la Federació ho fa bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.