El femení del SantCu s'endú els tres punts gràcies a un gol al 89 de Marta Feliu

Les de Tono Cadevall guanyen al Terrassa per 1 gol a 2 i segueixen sense perdre punts a la competició

Les santcugatenques celebrant un dels gols de l'equip / Foto: Sant Cugat FC

El primer equip femení del Sant Cugat FC ha guanyat aquest diumenge el Fundació Terrassa (1-2) en un partit on les santcugatenques han tingut la majoria d'ocasions però han patit fins a l'últim minut per endur-se els tres punts cap a casa. Un gol al minut 89 de Marta Feliu ha salvat el partit per les de Tono Cadevall que han jugat amb superioritat numèrica la major part del duel.

Partit còmode pel femení del Sant Cugat que ha tingut el control de la situació gràcies a la possessió de la pilota. Les santcugatenques, però, s'han mostrat erràtiques de cara a porteria i han perdonat clares ocasions de gol. No ha estat fins al minut 42 que les visitants s'han avançat al marcador gràcies a un gol de penal d'Ariadna Forment. El Terrassa, a més, s'han quedat amb una jugadora menys per l'expulsió de Salima El Housayni, al veure la segona groga després de provocar el penal.

Dinàmica similar a la segona meitat, on les santcugatenques no han pogut aprofitar la seva superioritat numèrica per sentenciar el partit. Un gol de Marta Tomas ha empatat el partit per les egarenques, que han posat la por al cos del Sant Cugat, que ha vist penalitzada la seva falta de punteria. Al minut 89, però, Marta Feliu ha sentenciat el partit i ha donat els tres punts per les de Tono Cadevall, que segueixen sense conèixer la derrota a Preferent.

L'entrenador del primer equip femení del Sant Cugat, Tono Cadevall, ha explicat que l'equip 'ha tingut moltes ocasions però no han entrat' i que en altres situacions, 'el partit estaria sentenciat en els primers 45 minuts'.

El Sant Cugat rep el Pontenc a la tercera jornada de la competició.

Tono Cadevall

Tenim ocasions molt clares contra la portera i avui no han entrat. Avui hem tingut set, vuit ocasions de gol molt clares. Només aprofitant-ne el vint per cent el partit està sentenciat en els primers 45 minuts.