Un Atlètic Junior extraordinari s'acarnissa amb el Marianao Poblet i segueix líder

Els santcugatencs golegen (5-0) els del Baix Llobregat en la vuitena jornada del grup 3 de la Segona Catalana. L'Atlètic Junior n'ha tingut suficient amb una primera part excelsa per a superar el quinze classificat de la lliga. David Bartumeus, per partida doble, Rui Gama, Carlos Esteban i Adrian Castillo, en pròpia porta, han fet els gols locals.

L'Atlètic Junior no ha tingut cap mena de problema per a superar el Marianao Poblet en la vuitena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han golejat el quinze classificat de la lliga i es mantenen líders. Ben aviat, Rui Gama ha avançat els locals. El davanter santcugatenc ha fet l'1-0 gràcies a un penal comès sobre ell mateix. El domini del Junior sobre el terreny de joc en els primers minuts s'ha traduït amb una nova diana, obra de David Bartumeus. Els visitants només s'han apropat a la porteria d'Ian Mosquera tímidament i en cap moment han fet perillar l'hegemonia santcugatenca. A les acaballes del primer temps, a més, dues llambregades de qualitat per la banda dreta de Joan Garriga han sentenciat el duel. La primera, resolta per David Bartomeus per a fer el tercer. I la segona, ha propiciat el 4-0.

En la segona meitat, el ritme ha baixat, el Marianao ha intentat reaccionar i ha tingut un parell d'oportunitats per retallar distàncies. Una rematada al pal ha estat l'ocasió més clara dels visitants que han vist com Carlos Esteban posava la cirereta al triomf amb el 5-0 definitiu. L'única nota negativa del duel ha estat la lesió d'Aaron que s'ha dislocat l'espatlla. El Junior ja havia fet tots els canvis i ha estat el porter Dani qui l'ha substituït en els darrers minuts del duel.

Amb el triomf, l'Atlètic Junior es manté líder amb un balanç de sis victòries i dos empats. La setmana vinent, els santcugatencs visiten l'Altètic Prat Delta.

jordi lopez

Les sensacions són molt bones. La primera part és molt bona en tots els aspectes del joc.