El masculí del Sant Cugat FC cau a la Jonquera i acaba la seva ratxa d'imbatibilitat

La plantilla dels vermell-i-negres / Foto: Sant Cugat FC

Futbol

Publicat el 28/oct/18 per Pau Vázquez

El masculí del Sant Cugat FC cau aquest diumenge al camp de la Jonquera (1-0) i veu com la ratxa de sis partits sense perdre arriba a la seva fi. Els vermell-i-negres no han pogut evitar que els locals s'avancessin amb un gol matiner de Joel al minut 19 que els ha donat ales per aguantar les envestides rivals durant els 90 minuts. Tot i disposar de nombroses ocasions, els de Joan Garcia s'han mostrat erràtics a l'hora de definir de cara a porteria, i han deixat escapar uns punts que provoquen que caiguin fins la novena posició al grup 1 de Primera Catalana amb 13 punts. La Jonquera, per la seva banda, suma tres punts que els coloca també amb 13 punts i al desè lloc. El SantCu rep la visita del Lloret a la següent jornada de la competició.