El Valldoreix veu com li remunten i torna de buit de la visita al CF Mollet UE

Els valldoreixencs, de gris, contra la CF Mollet UE/ Foto:UE Mollet

El Valldoreix FC cau en la seva visita a la CF Mollet UE (2-1) a la novena jornada del grup 2 de Segona Catalana. Els valldoreixencs s'han avançat amb un gol en pròpia porta dels molletencs, però en el segon temps els locals han aconseguit la remuntada amb dues dianes del santcugatencs Cadmo Buenache.

El Valldoreix FC suma la cinquena derrota de la temporada i se situa quart per la cua amb vuit punts. Els de José Vargas han tingut opcions en el primer temps i no han estrenat el marcador fins el minut 36, quan Nil Sanz ha marcat en pròpia porta per als valldoreixencs.

En el segon temps el partit s'ha igualat ràpidament amb un gol de Cadmo Buenache per als mollentecs, que han passat a dominar el partit, i tot i algunes ocasions molt clares per al Valldoreix, ha estat el Mollet qui ha acabat marcant el 2 a 1 que suposava el triomf dels locals, amb un segon gol de Cadmo Buenache al minut 87'.

La següent setmana el Valldoreix FC rep el CD Montcada, segon classificat.