Rubén Hurtado, nou entrenador del Sant Cugat FC B


  • Comparteix:

Rubén Hurtado, nou tècnic del Sant Cugat FC / Font: Rubén Hurtado

Rubén Hurtado, nou tècnic del Sant Cugat FC / Font: Rubén Hurtado

Rubén Hurtado és el nou entrenador del Sant Cugat Futbol Club B, que milita al grup 6 de Tercera Catalana, en substitució de Josué Olmo. Hurtado,ja formava part del cos tècnic, i ara agafa les regnes de l'equip que ocupa la catorzena plaça amb vuit punts. Olmo va ser destituït aquest dissabte i el tècnic va expressar el seu malestar pel com se li comunica la decisió i el motiu que se li exposa, a través del seu perfil de twitter.

Primer entrenament

El SantCu B ha iniciat la nova etapa Rubén Hurtado des d'aquest dimarts amb la primera sessió dirigida pel nou tècnic vermell-i-negre. Hurtado agafa les regnes d'un conjunt que ha sumat dos triomfs, dos empats i quatre derrotes i ocupa la part baixa de la taula. Els vermell-i-negres tenen un partit encara pendent per jugar davant el 25 de Setiembre ajornat aquest dissabte pel temporal de pluja.

Olmo, destituït

Josué Olmo va ser destituït aquest dissabte, tot i que el conjunt vermell-i-negre no va jugar aquesta jornada. Olmo complia la segona temporada al capdavant de l'entitat on va assolir una vuitena posició en el primer curs de l'equip a Tercera Catalana. El tècnic ha fet una carta de comiat del club santcugatenc.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.