El Sant Cugat FC es veu superat clarament per un bon CF Lloret


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC cau a casa (0-2) contra el CF Lloret a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs s'han vist superats per un bon Lloret, molt segur defensivament i perillós al contraatac que ha sabut matar el partit en dues jugades per endur-se els tres punts de la ZEM Jaume Tubau.

Els vermell-i-negres han plantejat el partit amb un canvi d'esquema que no ha tingut una bona resposta en el camp. Els locals s'han vist superats en el primer temps per un Lloret que ha sabut llegir millor el partit, amb una forta defensa i ràpides sortides al contratac buscant l'esquena de la defensa del Sant Cugat. En el minut 29, una bona jugada per banda dreta de Buka, l'ha rematat a porteria el lloretenc Bader, fent el 0 a 1. Un gol que feia justícia al que es veia al camp, amb un Sant Cugat que no sabia conectar les seves línies, amb molt espai entre elles.

En el segon temps el tècnic local ha mogut les peces i ha tornat a l'esquema habitual, donant entrada a homes com Montoya i Naoufal. No han millorat gaire en el seu joc, però sí que han tingut més presència en atac amb pilotes llargues que no han inquietat gaire a la porteria defensada per Tuscà. Per la seva banda, el conjunt de la Selva ha mantingut la seva idea i ha creat perill a la contra, amb uns incisius Bader i Marc Vila. Precisament aquest últim, ha estat l'autor del 0 a 2 que sentenciava el matx amb un xut creuat a dins l'àrea que ha superat a Gabri.

Amb la derrota els santcugatencs sumen 13 punts i són onzens. La següent jornada tenen un complicat desplaçament al camp del CF Palamós.




Naoufal El Ghrim

La setmana que ve hauríem de guanyar per sortir d'aquesta mala ratxa. Portem diverses setmanes empatant o perdent i això perjudica a l'equip en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.